اوتیسم
اوتیسم
کودکان اوتیستیک مشکلاتی در بیان سخن و درک آن از طرف مقابل دارند. همچنین این افراد در بازیهای تقلیدی و نمادی مشکلاتی نشان میدهند، حرکات آنها کلیشهای و تکراری است و علایق خاص و...

اوتیسم
کودکان اوتیستیک مشکلاتی در بیان سخن و درک آن از طرف مقابل دارند. همچنین این افراد در بازیهای تقلیدی و نمادی مشکلاتی نشان میدهند، حرکات آنها کلیشهای و تکراری است و علایق خاص و غیرعادی دارند که ممکن است در دیگران مشاهده نكنيد. به طور مثال کودکان مبتلا به اوتیسم به اشیایی که میچرخند علاقه زیادی دارند به همین دلیل ساعتها روبهروی ماشین لباسشویی یا پنکه مینشینند و چرخیدن آنها را تماشا میکنند. این کودکان اختلالات جسمی همراه، مانند تشنج داشته و در مواردی نیز دچار عقب ماندگی ذهنی دارند.
ناشناخته بودن اوتيسم:
دکتر فرهت میگوید فرضیههایی درباره ژنتیک و مسائل دوران بارداری مطرح است، اما هنوز به اثبات نرسیده است. اين بيماري ممکن است بر اثر اختلال نتیجه بیماریهای جسمانی خاص مانند سندرومهای ژنتیکی باشد.این کودکان ممکن است اختلالات روانپزشکی مانند هیجان پذیری و حالتهای اضطرابی را نشان دهند. بيشتر اين كودكان مشکل خواب دارند و الگوی خوابشان به هم ریخته است. مبتلایان به دلیل مشکلات رفتاری، شناختی و هیجانی در مهد کودک و دبستان نمیتوانند تعامل مناسبی با همسالان و معلمان خود ایجاد کنند.
از نظر دکتر احمد شاه فرهت تشخیص اختلال از همان سال اول تولد میتواند انجام شود اگر والدین به کودکان خود توجه کنند و چنانچه احساس کردند فرزندشان به لحاظ تکاملی و رفتاری تفاوت قابل توجهی با کودکان همسن خود دارد برای ارزیابی به روانپزشک کودک که در این زمینه آموزش دیده است مراجعه کنند تا پیش آگهی تغییر و روند درمان بيماري بهتر انجام شود. در کودکاني كه اختلالات روانپریشی دارند دارو درمانی توصیه میشود. دکتر فرهت میگوید بیشتر درمان مبتلایان، غیر دارویی و شامل کار درمانی، گفتار درمانی و درمان ویژه مربی اوتیسم با کودک بیمار است. همچنین کار بر روی کلام، ارتباط بین کلامی، مهارتهای اجتماعی و حرکتی و زمینههای دیگر در صورتی که اختلال وجود داشته باشد در مبتلایان اثر دارد.