This page needs JavaScript activated to work. گهوارک
تعداد ۱۵۰۰ پرسش توسط برترین متخصصان پاسخ داده شده است. چنانچه پرسشی دارید می توانید در سریعترین زمان پاسخ آن را دیافت کنید ثبت پرسش جدید
فرشته صابری
1398/11/14 23:36
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

سلام زير ٦ ماه ٢/٥ سي سي بالاي ٦ ماه ٥ سي سي روزانه ترجيحا با مواد ديگر داده نشود ولي نشد با اب ايراد ندارد

فرشته صابری
1398/11/11 09:35
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

در مورد چشمهاش اگر از بدو تولد اين حالت بوده معمولا تا يك سالگي خوب ميشود ولي اگر تازه اين علايم ايجاد شده علامت عفونت بوده و بايد حتما نمونه برداري شود و دارو شروع شود

سامیار و امیرعلی طاهری
1398/11/09 19:14
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

سلام تقريبا وزن گيري متوسط بوده و بهتر است از شربت كيندر زينك استفاده كنيد تا اشتها بهبود يابد ٥سي سي روزانه و بررسي مجدد بعد از دو ماه

سلام جناب آقای دکتر شاه فرهتمن هفته ی پیش دخترمو آوردم پیشتون.دوماه و بیست روزه با وزن 5 و نیم.علائم ریفلاکس داره اما اصلا بالا نمیاره شما گفتین ریفلاکس نداره و سرماخوردگی خفیفه.سکسه های طولانی،بینیش کیپ،از چشماش آب میاد و عطسه و سرفه داره.از خواب که بیدار میشه گوشه چشماش قی داره.خیلی خوابش کم و سبکه و یهو از خواب میپره.دائم به خودش میپیچه و زور میزنه و سرخ میشه و شکمشو میده بالا.تو خواب همش نق میزنه.اب دهنش مدام میاد و همش دستاشو میخوره.شیر که میخوره هی سینه رو ول میکنه زور میزنه باز دوباره میخوره و ول میکنه.و خیلی هم کم شیر میخوره هر یک ساعت و نیم حدود ده دقیقه میخوره.روزی 4 تا 5 بارم مدفوع میکنه.شما قطره کولیکز و شربت دیفن هیدرامین دادین و گفتین شبی دو سی سی.دیفن و الان یک هفته س که میدم همش گیج و میخوابه اما برای شیر بیدار میشه اما هنوز سرماخوردگی رو داره و سینه ش خس خس میکنه.خواستم بدونم اینکه همش گیجه براش ضرر نداره و تا چندروز دیگه بهش بدم شربتو؟؟؟قطره کولیکز و تا کی بدم ؟؟؟ممنون از شما

مهلا دیندار
1398/10/30 15:50
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

قطره كوليك از تا ٤/٥ ماهگي داده شود در موردگيجي هم دوز دارو ديفن هيدرامين رادرروز ندهيد و فقط شب بدهيد بهبودي نداشت مجددا ويزيت شود

آویسا قربانی
1398/10/28 19:31
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

علت دست بردن داخل دهان بدليل تورم و التهاب لثه ها بوده كه شروع دندان دراوردن ميباشد وبهتر است ابتدا از دندان گير استفاده كنيد معمولا بهبود ميابد

نیما نظامی
1398/10/25 17:48
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

شيرخوار ٥٠ روزه با شير نخوردن حتما بايد بررسي شود علل مختلفي ميتواند باعث اين عامل شود كه ميتواند خطرناك باشد

آوا رستگار
1398/10/23 19:35
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

معمولا علايم كه فرمودين به نفع عفونت ويروسي بوده ودندان دراوردن اين علايم را نميدهد فقط ميتواند باعث التهاب لثه گرم شدن بدن و بيقراري شود

نعیمه ربانی
1398/10/18 22:21
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

اين شربت هم براي علايم سرماخوردگي هستش هم به درمان كوليك كمك ميكند تا يك هفته نهايت ١٠ روز بدهيد در مورد واكسن هر موقع علايم سرماخوردگي بهبود پيدا كرد تزريق شود

ابوالفضل مهاجرین
1398/10/12 10:01
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

سلام معمولا علايمي كه فرمودين عفونت ويروسي بوده ولي بايد ويزيت شود تا بهتر مشخص شود

آوا رستگار
1398/10/06 19:48
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

از شربت زينك ميتوانيد در يك سالگي استفاده كنيد در مورد اد نيازي به دادن نيست و خود كيندر حاوي اد ميباشد ولي اهن بايد دو برابر وزن از اهن بصورت قطره بدهيد مثلا ١٠ كيلو ٢٠ قطره از شربت زينك هم ٥ سي سي روزي دوبار يا حداقل روزي يك بار

فرزاد زعفرانی
1398/10/04 10:27
سوالات پزشکی
پاسخ از: سیمین مغربی

سلام کبودی زیر چشم میتونه در زمینه الرژی کودکتون باشه . دادن طولانی رانیتیدین جایز نیست برای نفخ میتونبد از شربت گریپ واتر و... و یا حتی عرق نعنا استفاده کنید سرلاک مارک نستله گندم با شیر یا خرما و یا سه میوه میتونید به کوچولوتون در کنار غذای سفره بدید.

طهورا عباس پور
1398/10/03 22:40
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

وزن شيرخوار در ٦ ماهگي بايد دو برابر تولد باشد كه وزن گيري داشته و تا دوسالگي از سايرشيرخواران عقبتر بوده و بعد از ان وزن گيري بهبود ميايد اگر ٦ ماهه هستند غذاهاي كمكي مانند فرني يا سوپ و ايره شروع كنيد

طهورا عباس پور
1398/10/03 22:32
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

ممكنست مجراي اشكي بسته باشد بهتر است ويزيت شود اگر بسته باشد بايد اقدام لازم انجام شود

آوا رستگار
1398/10/02 22:30
سوالات پزشکی
پاسخ از: سیمین مغربی

سلام میتونید شربت مولتی و مینرال سوپلکس بدید که علاوه بر زینک مولتی و مواد معدنی و زینک داره.

آوا رستگار
1398/10/02 22:02
سوالات پزشکی
پاسخ از: سیمین مغربی

سلام این ضایعات به نظر ربطی به واکسن نداره اگر بود باید تا سه روز بعد از واکسن ظاهر میشد

طهورا عباس پور
1398/10/02 20:55
سوالات پزشکی
پاسخ از: سیمین مغربی

سلام دقیقا کجای بچه چرک میده ؟اگر منظورتون گوش فرزندتون هست ترشحات زرد رنگ که واکس گوشه طبیعی است و چرک محسوب نمیشه اگر واقعا رنگ ترشحات فرق داره باید معاینه بشه.

آوا رستگار
1398/10/01 15:03
سوالات پزشکی
پاسخ از: سیمین مغربی

سلام بله میتونید روزانه ۵ سی سی بدید به شرطی که اختلال رشد و ... داره اگر وزنش خوبه اشتهاش خوبه نیازی به مکمل نداره

آوا رستگار
1398/09/28 17:21
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

ميتوانيد از زينك استفاده كنيد هر ١٢ ساعت ٥ سي سي ولي خيلي برروي رشد قدي كه بخواهد تاثير چشمگير داشته باشد موثر نيست ولي بهتر است داده شود

آویسا قربانی
1398/09/27 18:09
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

اگر همه موارد با يك وزنه ثابت بوده تقريبا ميتوان گفت وزن گيري خوب بوده و فعلا نيازي به ازمايش نيست ولي تا قبل٤ ماهگي يك نوبت ويزيت شود تا بهتر تصميم گيري شود

آوا رستگار
1398/09/25 17:47
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

بلندي مو كودك در رشد خود مو تاثير منفي داشته ولي برروي رشد بچه تاثير ندارد

آوا رستگار
1398/09/22 22:54
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

بهتر است تا يك سالگي اب جوشيده داده شود و بعد از ان نيازي نميباشد

فرزاد زعفرانی
1398/09/21 08:48
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

در مورد نياز به جراحي بايد حتما مجددا ديده شود در مورد صورت هم شايد مشكل خاصي داشته مثلا درد يا علت ديگه اي كه در موقع ويزيت اين مورد را هم بفرماييد

آویسا قربانی
1398/09/17 15:20
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

سلام فرمول شير خشك ها تقريبا يكسان بوده فقط ممكن است مزه شير را كودك شما قبول نكند در مجموع مصرف شير خشك توصيه نميشود

آوا رستگار
1398/09/15 00:02
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

در هر زمان كه بيماري عفوني باشد بايد اهن يا مولتي ويتامين حاوي اهن قطع شود تا قطع تب كودك

آوا رستگار
1398/09/13 15:49
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

در مورد واكسن ميتوانيد با هم بزنيد بله واكسن انفلونزا بايد دو نوبت تزريق شود در مورد واكسن يك ماهگي دو عارضه دارد يكي تب در ٤٨ ساعت اول و يكي عوارض ويروس بعد از يك ماه

یاسین و یسنا هوشمندیان
1398/09/10 12:31
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

سلام معمولا خونريزي بدنبال ابريزش بيني اگر در حد چند نوبت باشد ايرادي ندارد

آویسا قربانی
1398/08/23 09:15
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

با توجه به شرح حال و نحوه وزن گیری ضایعات پوستی خیلی مهم نمیباشد و بهبود میابد در صورت عدم بهبودی تا یک هفته بهتر است ضایعات دیده شود

سامیار عطاالهی
1398/08/20 19:54
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

سلام سن ٢ تا١/۵ سالگی سن شایع برای یبوست میباشد و باید علت یبوست بررسی شود البته اگر دارو شروع شده احتمالا از سایر موارد بررسی شده است که پزشک دارو شروع کرده است در مورد میزان مصرف هم تا روزانه دو قاشق غذاخوری هم یعنی حدود ١٠ گرم به شرطی که وزن کودک به فرض ١٠ کیلو باشد میتوانید از پودر بدهید در مورد طول مدت مصرف هم تا سه سالگی معمولا یبوست بهبود میابد

بردیا برازنده
1398/08/18 16:44
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

سلام در واقع پاسخ شما در سوالتون وجود داره و علت این امر بدلیل استرس ناشی از رفتن به مهد میباشد ودر مرحله اول با یک روانشناس کودک مشاوره کرده و اینکه حتما هم معاینه شود که مشخص شود علت استفراغ بیماری خاصی نباشد ولی احتمالا بدلیل فشار عصبی میباشد

یاسین و یسنا هوشمندیان
1398/08/15 19:14
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

در مورد وزن شیرخواران با توجه به دو قلو بودن فرزندان احتمالا وزن تولد کمتر از سایر نوزادان بوده و تا ٢ سالگی از شیرخواران دیگر وزن گیری عقبتر بوده در مورد ضایعات بدنبال اسهال هم معمولا میتواند عامل ویروسی علت باشد ولی بهتر است حتما ویزیت شود تا بهتر تصمیم گیری شود

مهدیس و مهیار دهنوی
1398/08/13 20:27
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

سلام اگر انتی بیوتیک را برای ٧ روز استفاده کرده و تب قطع شده و حال عمومی بهبود پیدا کرده وفقط سرفه باقی مانده نیازی به تجدید دارو نمیباشد و سرفه ها تا ٢ هفته ممکنست باقی بماند اگر بعد ٢ هفته بهبودی نداشت بررسی مجدد شود

الهه کلانتری
1398/08/12 09:51
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

اگر تب و اسهال دارد میتواند بدلیل عفونت گوارشی باشد و بهتر است یک ازمایش مدفوع داده شود ولی اگر ازمایش مدفوع نرمال باشد میتواند بدلیل عفونت ویروسی دستگاه گوارش باشد بهتر است ویزیت شود تا بهتر تصمیم گیری شود

زهرا حسینی
1398/08/11 19:23
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

معمولا حساسیت به لبنیات بدین صورت علامت دار نمیشود ولی اگر بهتر شده است میتوانید بتدریج هفته ای یک نوع لبنیات را شروع کرده و بروز دانه ها را ببینید ولی این معمولا علامت شایع حساسیت به لبنیات نیست و بهتر است ضایعات دیده شود

زینب خدابخشی
1398/08/06 21:38
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

سلام سرفه تا یک هفته بعد از عفونت سرماخوردگی مشکلی نداشته ولی اگر بیشتر طول بکشد بهتر است بررسی شود

ساره و زینب محمدپور
1398/08/05 09:08
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

معمولا علت رگه های خون در مدفوع حساسیت به لبنیات میباشد بهتر است یک ازمایش مدفوع از شیرخوار بدهید و در صورتی که وجود خون تایید شد و مجددا تکرار گردید بمدت یک هفته مادر لبینات را قطع کند و پاسخ به درمان بررسی شود

سیده مایسا حسینی
1398/07/23 18:10
سوالات پزشکی
پاسخ از: احمدشاه فرهت

سلام در مورد خواب شیرخوار بفرمایید روزی چند ساعت میخوابد ؟ واینکه مشکل در خواب دارد را بیشتر توضیح بدهید یعنی علت به خواب نرفتن را توضیح بدهید