پرسش و پاسخ پزشکی

سلام جناب دکتر شاه فرحت پسرم ۹ ماهشه شیر خودمو میخوره؛ میخام بوتاکس تزریق کنم واسه پسرم مشکلی پیش نمیاد؟
فرشته صابری دیدگاه: 0 بازدید: 271 1399/02/17 00:46
پاسخ از: دکتر احمدشاه فرهت
در مورد عوارض بوتاكس در شير دهي اطلاعات كمي در دسترس بوده ولي اگر امكان دارد ترجيحا بعد از يك سالگي فرزندتان انجام دهيد اگر هم امكانش وجود ندارد بهتر است ميزان محدود تزريق شود و شيردهي با فاصله چند ساعته انجام شود البته اين نكته هم وجود دارد اگر مقدار تزريق زياد باشد ميتواند باعث اسيب به شيرخوارشود چون نوعي نوروتوكسين هستش
گهوارک

سوالات پزشکی نوزادان

در گهوارک می توانید پاسخ تمام سوالات مربوط به مشکلات نوزادان را پیدا کرده و از مشاوه آنلاین استفاده کنید. همچنین اگر مطلب مورد نظر شما پیش تر توسط کاربران مطرح نشده بود، می توانید پرسش خود را مطرح کرده تا در اولین فرصت توسط تیم پزشکی همکار با ما به آن پاسخ داده شود.

پرسش به سوالات مادران

گهوارک با همکاری مجموعه ای از پزشکان متخصص، متعهد و تضمین شده به تمام سوالات شما مادران عزیز پاسخ می دهد. شما می توانید در هر ساعت از شبانه روز و حتی در ایام تعطیل به طور مستقیم با پزشک مورد نظر خود گفت و گو کرده و سوالاتتان در ارتباط با بیماری ها و مسائل مربوط به نوزادان را مطرح کنید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. متخصصان ما به پرسش های شما در حوزه های گوناگون اعم از مسائل بهداشتی، واکسیناسیون، شیردهی و تغذیه، تغذیه نوپا، اختلالات یادگیری، دهان و دندان، تربیت و روانشناسی و ... پاسخ خواهند داد.

>