سلام جناب دکتر شاه فرحت پسرم ۹ ماهشه شیر خودمو میخوره؛ میخام بوتاکس تزریق کنم واسه پسرم مشکلی پیش نمیاد؟
فرشته صابری دیدگاه: 0 بازدید: 63 1399/02/17 00:46
پاسخ از: دکتر احمدشاه فرهت
در مورد عوارض بوتاكس در شير دهي اطلاعات كمي در دسترس بوده ولي اگر امكان دارد ترجيحا بعد از يك سالگي فرزندتان انجام دهيد اگر هم امكانش وجود ندارد بهتر است ميزان محدود تزريق شود و شيردهي با فاصله چند ساعته انجام شود البته اين نكته هم وجود دارد اگر مقدار تزريق زياد باشد ميتواند باعث اسيب به شيرخوارشود چون نوعي نوروتوكسين هستش